Største Park og Anleggsmesse noensinne!

Velkommen til Park og Anleggsmessen på Norges Varemesse 21. og 22. november.

Fagmessen Park og Anlegg har etablert seg som en viktig møteplass for park- og anleggsbransjen, og messens målgruppe er anleggsgartnere, landskapsarkitekter og alle som jobber innenfor park og anleggsbransjen, idrettsanlegg og gravplass, både i offentlig og privat sektor.

– Vi fikk mange positive tilbakemeldinger etter fjorårets messe, sier prosjektleder Marit Sagen. Mange besøkende ga uttrykk for at denne messen var nyttig i deres arbeid og at de var svært fornøyd med messen generelt.

Rekordstor messe i år
Årets messe blir rekordstor. Mer enn 10 000 m2 er fylt til randen og det ventes nærmere 3 000 besøkende.

– Den faglige delen av messen betyr mye, så her har vi gode støttespillere, sier Sagen. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og står ansvarlig for alle foredrag og seminarer. – Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfri, noe mange setter stor pris på, forteller Marit Sagen.

Innholdsrikt og høyaktuelle foredrag – helt gratis!
Årets seminarprogram er meget innholdsrikt og interessant og har blant annet fokus på fremtidens digitale utfordringer, anbud, kunstgress og fremmede arter.

Jan Christian Vestre er en av årets foredragsholdere. Firmaet Vestre har opparbeidet seg internasjonal anerkjennelse som leverandør av møbler til offentlige uterom, og foredraget omhandler fremtidens sosiale møteplasser.

Les også: Hør Vestre på Park og Anlegg »

140 utstillere tilstede
Nærmere 140 utstillere er på plass og prosjektlederen slår fast at det nå er helt fullt.

Utstillerne viser fram det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør og avfallshåndtering på Park og Anleggsmessen.

– Vi gleder oss veldig til messeåpning og til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til Norges Varemesse, avslutter Marit Sagen.

 

Share this: