Nå er det duket for Park og anleggsmessen

Del denne saken

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nå er det duket for en ny og rekordstor utgave av Park og anleggsmessen på Norges Varemesse på Lillestrøm. Den 4. – 5. november står nesten 150 utstillere klare til å ta imot ansatte i stat og kommune innen park og idrettsanlegg, gravskjøtsel, golfanlegg, borettslag og sameier, campingplasser, landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører som vil shoppe og søker faglig påfyll.

Gratis inngang og foredrag

Etter at Norge nylig satte strek for Koronarestriksjoner etter 561 dager, gleder prosjektleder Marit Sagen seg over at messen vil forløpe som normalt i 2021.

– Det skal bli godt å møtes ansikt til ansikt igjen. Digitale flater kan aldri erstatte møter som skjer mellom mennesker, og utstillerne gir oss løpende tilbakemeldinger om at de ser stort frem til å treffe nye og gamle kunder når messen endelig åpner dørene den 4. november.

Marit Sagen, prosjektleder Park og anleggsmessen

Det skal bli godt å møtes ansikt til ansikt igjen, sier Marit Sagen i Park og anleggsmessen.

– Det er gratis entré på messen, og foredragene er kostnadsfrie. Dette, i kombinasjon med at den faglige delen av arrangementet holder meget høyt nivå, gjør at Sagen forventer storinnrykk av publikum torsdag og fredag.

Det er messens faglige partner, NAML, Norske Anleggsgartnere, Miljø- og Landskapsentreprenører, som er ansvarlig for foredrag og seminarer. I år vil et av hovedtemaene være fremtidens bærekraftige bedrifter, grønne standarder, overvannshåndtering og riktig jord.

Park og anleggsmessen er et årlig arrangement og den eneste fagmessen som samler park- og anleggsbransjen.

Viktig møteplass for bransjen

Med nesten 150 påmeldte utstillere er over 13 000 kvadratmeter på Norges Varemesse fylt til randen av interessante og innovative bedrifter og produkter. Prosjektleder for Park og anleggsmessen, Marit Sagen, sier:

– Etter fjorårets avlysning er det hyggelig å kunne meddele at årets messe blir rekordstor. Foredragene kan følges i to ulike seminarrom. Fagbesøkende fra hele landet har tradisjon for å bruke denne messen til å oppdatere seg og gå til innkjøp av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør samt produkter innen avfallshåndtering.

Velkommen som besøkende 4 og 5 november!