PRESSEMELDING

Park og anleggsmessen 25. – 26. november 2020 er avlyst.

Del denne saken

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Park og anleggsmessen 25. – 26. november 2020 er avlyst.

Park og anleggmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Fagmessen arrangeres årlig på Norges Varemesse og neste messe skulle etter planen avholdes 25. – 26. november 2020, men er nå avlyst.

Vi har i det lengste jobbet for at vi skulle klare å gjennomføre en trygg messe for både utstillere og besøkende i høst. Men, vi vurderer nå at smittefaren i samfunnet fortsatt vil være betydelig fremover.

«Til tross for at vi i lang tid har jobbet med å legge til rette for godt smittevern og en trygg gjennomføring av arrangementet, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse. Våre messer samler et stort publikum og for oss er det avgjørende at arrangementene skal være trygge for både utstillere og besøkende. Selv om en avlysing ikke er en enkel beslutning å ta, er det viktig at vi bidrar til å holde smittesituasjonen under kontroll. Sikkerheten vil alltid komme først hos oss» sier Liv Kindem, kommersiell direktør i Norges Varemesse.

Våre utstillere så frem til å stille ut på messen, vise frem produktnyheter og møte kunder etter flere måneder med unntakstilstand. Dette krever planlegging og bestilling av utstyr i god tid før messen, derfor tar vi beslutningen om avlysing allerede nå.

Vi kommer til å satse stort på neste års Park og anleggsmesse som blir 4. og 5. november 2021.

For ytterligere spørsmål til pressemeldingen kan dere kontakte Liv Kindem, kommersiell direktør Norges Varemesse AS, tlf. 977 66000, liv@messe.no, eller Marit Sagen, prosjektleder Park og anleggsmessen, tlf. 988 28 960, ms@messe.no