Største Park og Anleggsmesse noensinne!

Med 150 utstillere på plass kan prosjektlederen for Park og anleggsmessen slå fast at messen nå er så å si helt full.

Del denne saken

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Velkommen til Park og anleggsmessen på Norges Varemesse 6. og 7. november.

Fagmessen Park og anlegg har etablert seg som en viktig møteplass for park- og anleggsbransjen, og messens målgruppe er anleggsgartnere, landskapsarkitekter og alle som jobber innenfor park og anleggsbransjen, idrettsanlegg og gravplass, både i offentlig og privat sektor.

– Vi fikk mange positive tilbakemeldinger etter fjorårets messe, sier prosjektleder Marit Sagen. Mange besøkende ga uttrykk for at denne messen var nyttig i deres arbeid og at de var svært fornøyd med messen generelt.

Rekordstor messe i år
Årets messe blir rekordstor. Mer enn 12 000 m2 er fylt til randen og det ventes nærmere 3 000 besøkende.

Med 150 utstillere på plass på årets Park og anleggsmsesse kan prosjektleder Marit Sagen slå fast at det nå snart er helt fullt.

 

– Den faglige delen av messen betyr mye, så her har vi gode støttespillere, sier Sagen. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og står ansvarlig for alle foredrag og seminarer.

Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfri, noe mange setter stor pris på, forteller Marit Sagen.

Innholdsrikt og høyaktuelle foredrag – helt gratis!
Årets seminarprogram er meget innholdsrikt og interessant og har blant annet fokus på fremtidens bærekraftige bedrifter, grønne standarder, overvannshåndtering og jord.

150 utstillere tilstede
150 utstillere er på plass og prosjektlederen slår fast at det nå snart er helt fullt.

Utstillerne viser fram det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør samt avfallshåndtering på Park og anleggsmessen.

Se utstillerlisten her»

– Vi gleder oss veldig til messeåpning og til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til Norges Varemesse, avslutter Marit Sagen.


Velkommen til Park og Anleggsmessen på Norges Varemesse 6. og 7. november.

SETT DISSE?

Norges grønne fagskole – Vea

Norges grønne fagskole – Vea, er tilstede under årets Park og anleggsmesse. Med sin lange erfaring og brede kompetanse, brenner de for å dele viktig og fremtidsrettet kunnskap med bransjen.

MELD DEG PÅ vårt nyhetsbrev

Ikke gå glipp av noe!