Velkommen til Park og anleggsmessen

Del denne saken

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Endelig kan vi møtes igjen! Fjorårets messe ble avlyst på grunn av pandemien, men nå er det endelig klart for innholdsrike messedager 4. og 5. november.

Fagmessen Park og anleggsmessen har etablert seg som en viktig møteplass for bransjen. Målgruppen er ansatte i stat og kommune innen park og idrettsanlegg, gravskjøtsel, golfanlegg, borettslag og sameier, campingplasser, landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.

Snart fullt: Med 150 utstillere påmeldt til årets Park og anleggsmesse kan prosjektleder Marit Sagen slå fast at det nå snart er helt fullt. Foto: Ole Petter Opøien, Norges Varemesse.

Rekordstor messe i år 
Årets messe blir rekordstor. Mer enn 13 000 m2 er fylt til randen og foredragene kan følges i to ulike seminarrom. Det ventes mange fagbesøkende fra hele landet.

Med nesten 150 utstillere påmeldt til årets Park og anleggsmesse kan prosjektleder Marit Sagen slå fast at det nå snart er helt fullt.

– Den faglige delen av messen betyr mye, og her har vi gode støttespillere, sier Sagen. NAML, Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører, er messens faglige partner og er ansvarlig for alle foredrag og seminarer.

Det er gratis å komme inn på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfri, noe mange setter stor pris på, forteller Marit Sagen.

Innholdsrikt og høyaktuelle foredrag – helt gratis!
Årets seminarprogram er meget innholdsrikt og interessant og har blant annet fokus på fremtidens bærekraftige bedrifter, grønne standarder, overvannshåndtering og riktig jord.

Et bredt utvalg av utstillere
Nærmere 150 utstillere er på plass og prosjektlederen gleder seg over at vi nå kan møtes igjen, uten restriksjoner.

– Det skal bli godt å møtes ansikt til ansikt. Digitale flater kan aldri erstatte møtet som skjer mellom mennesker. Utstillerne gleder seg til å treffe nye og gamle kunder på messen.

Våre besøkende vil finne det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør samt avfallshåndtering. 

– Vi gleder oss veldig til messeåpning og til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til Norges Varemesse 4. og 5. november, avslutter Marit Sagen.